Грозни сцени във Варна: Полицай в болница след див екшън ( ВИДЕО )

 





Полицай е бил откаран в болница със счупен крак преди началото на варненското дерби между дублиращите отбори  на Черно море и Спартак (2:1) в Трета лига, съобщава Vsport.


На влизане в стадиона феновете на Спартак пробиват кордона на униформените в сектора за гости, за да не влязат в клетката, вследствие на това един от полицаите пада на земята и си чупи крака.



От агитката на гостите започват да клатят оградата между терена и трибуните, което провокира феновете на домакините и двете агитки за секунди се озовават на игрището. Намесват се и полицейските служители.


Между двете групи е бил и наставникът на първия отбор на Черно море Илиан Илиев, който се е опитвал да спре ултрасите на двата тима.


По предписание на дежурния делегат срещата започва с повече от час по-късно, а на стадиона са били мобилизирани по спешност още около 50 униформени.


Коментари

  1. Мис;я, че отбори чиято публика не признава дисциплина и закони, трябва да играят без публика. В случая и двата отбора. Но не за мач, два, а за целия сезон. Догодина като се осерат, пак пред празни трибуни.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар