Свърши се! Бензиностанциите свалят цените на горивата, спекулата е била огромна







Прокуратурата се е самосезирала след изявленията на депутати от различни парламентарни групи по темата с цените на горивата и започва незабавни проверки. Източници твърдят, че ще се проверяват както рафинерията край Бургас, така и министерството на финансите и това на икономиката. 


Според разследващи прокурори, има доказателства, че с помощта на министри от кабинета Петков,  цените на горивата в България са силно завишени и буквално нелогични за българският пазар. 

Става въпрос за огромна спекула с цените на горивата от която са ощетени българските граждани със стотици милиони левове от страна на производителя, като за тази спекула има съдействие от страна и на министри от правителството на Кирил Петков, които не са го направили безкористно, а за съдействието си са получили лични облаги. 


Експерти вече коментират, че след като вече има ясен сигнал, че прокуратурата започва проверки по темата с цените на горива в България, още днес спекулантите ще започнат да намаляват цените, за да могат да намалят щетите след разкритията.


Очаквайте подробности

Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде