Шофьор на камион попиля Кирил Петков: Виж какво прави Орбан, как защитава унгарците.. Ти да не си на заплата при Зеленски








Наш шофьор на камион направи интересно сравнение за цените на горивата. 

Мъжът е бил в Унгария, където се налага да зареди гориво.


Той установява, че литърът ще му излезе приблизително 2.40 лв., нещо което не се е случвало скоро у нас. Дори тенденцията е за ново повишаване. Шофьорът обаче разказа и за уловка.


Ето каква е тя:



„Ето един интересен пример от Унгария:


Спираш на Шел бензиностанция и гледаш цената 478 форинта за литър ( горе долу 2,40 лева ), това обаче важи само за граждани на Унгария. Решаваш да заредиш щото нали у нас е 3,25 лева/литър, уви цената за всеки който не е гражданин на Унгария в 662 форинта някъде към 3,40 лева, но когато я заплатиш с карта се превръща в 3,95 за литър и при това можеш да заредиш само 100 литра за камион.


Изключвам всички мерки които Орбан предприе за да защити интересите на свойте граждани. Киро (щото ти не си моя Премиер) и няма да се обърна уважително към теб, Киро знаеш ли кога Унгария влиза в ЕС? 01.05.2004 г и е приета в Шенгенското пространство през 2007 г. – 3 години по късно, ние сме в ЕС от 2007 г и 15 години по-късно не ни искат в Шенген. 


Имам още един въпрос: Унгарците по тъпи ли са от нас, по-малко европейци ли са от нас, че те не налагат санкции на руския газ и петрол? Средната работна заплата в Унгария е 1111 € ( 2165 лв горе долу ) и дизела е 2,40 за литър, чул ли си Орбан да отиде в Украина? Чул ли си Унгария да даде коридор за оръжия, камо ли да събере парламента си да гласува за това.



 

Виждате ли защо Виктор Орбан е на власт 4-ти мандат.



 

„Аз вчера минах с леката кола през Унгария и заредих, платих с виза карта и няма проблем. Проверих си сметката, 1,25 излиза литъра,“ пише друг шофьор.


„Това, защита на своите граждани ли е, или дискриминация към чужденците?,“ пита техен колега.

Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде