Лена Бориславова: Който не ни харесва е руски шпионин! Искат да ни свалят за да може България да се управлява от Москва...







Лена Бориславова, която се явява уви нещо повече от началник на кабинета на Кирил Петков предвид постоянните публикации в мрежите, че между двамата има и друг вид взаимоотношения освен служебните днес за пореден път, се изяви като направи изявление пред медиите по повод скандала с това, че украинските бежанци хабят държавен ресурс, като разкарват автобуси и влакове в които изобщо нямат никакво намерение да се качват. 


Според Лена Бориславова, това са поредните спекулации на медиите близки до Русия и Путин, защото крайният срок за преместването е 31.05. това е по-програма и всички сме наясно, че украинските майки с деца ще предпочетат да седят до последният ден на морето, все пак времето се стопли става вече и за плаж. 


Относно информациите, че коалицията не била стабилна, а правителството не можело да се справи с нито една криза, ясно заявявам, че това отново е целенасочена атака на всички онези, които вече повече от 1 години искат да изгонят от политиката на България Кирил Петков и Асен Василев, заедно с целият им екип от млади и образовани хора, които не клякат пред натиска от Москва и дори нещо повече ясно показахме, че България може да е независима дори енергийно от Путин и неговата уж незаменима газ.

Всички руски шпиони в България вече са ни ясни, знаем им имената виждаме ги всеки ден как говорят против нас, против нашите действия, как подривно работят, за да ни свалят от влас изпълзели от сенките. Виждаме ги и знаем, че тези хора искат да ни свалят от власт само с една, единствена цел. България да бъде управлявана от Москва.


Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде