След 76 дена война Азовците рязко намаляха в Украйна! Във Фейсбук България вече не се виждат украински знамена....









На 76 ден от войната в Украйна се забелязват две неща, първото е че военната операция на Русия за прочистване на нацитата от "Азов" явно върви успешно, защото все по-малко украинци се определят като такива в "Телеграм" каналите си. В началото на войната преди 76 дена хиляди украинци не криеха, че подкрепят полка "Азов" днес те са десетки и все по-трудно е да откриеш новини от тях. 

В България и особено във Фейсбук, след призива на премиера Кирил Петков всеки да дари една заплата за Украйна се забелязва странно явление хилядите украински знаменца от профилите на българите изчезнаха, явно призива на премиера отврати и най -върлите привърженици на Украйна.

И не на последно място трябва да отбележим и факта, че войната в Украйна върви точно според плана на Русия и Путин въпреки съпротивата на НАТО и много от страните членки на ЕС, Русия не хвърля бомби върху цивилното население, а действа само в региони и то в точно определени региони в които на 100% са сигурни, че са се базирали нацита от "Азов". 

Операцията по денафикация от самото начало цели прочистване на Украйна от нацисти и националисти въоръжени и подкрепяни от САЩ, които от 2014 година тероризират всички в Украйна, които не споделят украинският език и култура.

Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде