Генерал Атанасов нагъл като Гном: Радев ни трябваше, за да махнем Борисов! Сега да не се бърка във властта








 „БСП са част от тази коалиция и ще останат – убеден съм в това. Въпросът с военната помощ за Украйна няма да събори правителството. Няма да давам съвети на БСП, те не са вчерашни – знаят как да излязат от ситуацията и мисля, че имат план. Утре вечер ще обсъдим това на коалиционен съвет“.


Това обяви пред БНТ заместник-председателят на Народното събрание и член на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов.



 

„Коалицията се стабилизира и войната изигра ролята на катализатор в тези процеси. Ето – това, което от „Продължаваме промяната“ каза на пресконференцията преди дни – вижте какви радикални позиции заеха, а в началото бяха плахи и неопитни. Но втвърдената им позиция показва оценката на нашия цивилизационен избор и на това, че сме част от НАТО и ЕС“, посочи Атанасов.


„Г-н Румен Радев да си стои в президентството и да си президентства, да не се бърка в работата на законодателната и изпълнителната власт! А какво му се иска на него – е друга работа. Към момента на президентските избори ходът за избирането му на власт е бил полезен в контекста на това, че трябваше да бъде отстранена Борисовата държава. Сега някои от неговите позиции са различни – то се вижда, че обича Москва и че е различен от нас“, заяви той.



По думите му заобикалянето на Украйна от газовите тръби от страна на Русия е част от плана на Путин за Украйна и Бойко Борисов е спомогнал за това, независимо дали съзнателно или не. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде