За всеки украински бежанец ЕС плаща на България по 100 евро на човек на ден! Пита се в задачата къде потъват 80 евро?







Най - голямата кражба на пари от ЕС досега извършвана от правителство на България се случва в момента! Според разчетите на парите, които ЕС отпуска на държавите за справяне с бежанската криза от Украйна, България получава по 100 евро на ден за бежанец! 

Досега е ясно, че страната ни ще плаща на хотелиери настанили бежанци по 40 лв на ден или около 20.51 евро, към тях ако добавим и здравните осигуровки, които вече стана ясно, че България поема за всички украинци на територията на страната, която от 1 април за всички безработни е 28.40 лв или 14.56 евро на месец, което прави  0.48 евро цента на ден излиза, че правителството на Кирил Петков прибира от ЕС за всеки бежанец 100 евро, а плаща едва 21 евро! 

Сега се пита в задачата къде потъват останалите 71 евро на ден за всеки бежанец от Украйна в България?

Ако приемем информацията на медиите за достоверна, че в българските хотели има настанени над 60 000 бежанци, то излиза, че Петков и компания всеки ден прибират от ЕС над 6 милиона евро, а харчат едва 1 260 000 евро, интересно къде ли отива останалата разлика от  4 740 000 евро на ден и защо изобщо се призовават хората да даряват пари и дрехи на бежанците.

Простата аритметика показва, че досега Кирил Петков и Асен Василев са прибрали над  5 милиарда евро от ЕС за справяне с кризата с бежанците от Украйна, но явно изобщо нямат намерение да кажат как и къде са похарчени тези пари и защо плащаме толкова малко за всеки бежанец, след като в ЕС ясно са разписали, че всеки един от тях ще получава по 100 евро на ден!


Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде