СЛУЖБИТЕ: БОЖКОВ ПРИВИКА КОПЕЙКИН В ДУБАЙ! ИСКА СИ ПАРИТЕ!







Службите в България са прихванали разговори между Костя Копейкин и Васил Божков според източници от там Божков бил бесен на Копейкин и искал веднага шефът на варненската партия  да се яви незабавно в Дубай. Става въпрос за много пари, твърдят служители от службите и добавят, че явно Божков е осигурил и гласовете на Копейкин от чужбина. 


Според прихванатите разговори, явно Копейкин е бил истинският коз на който е заложил Божков, а БНО са били само партията в която да се взират службите. Именно резултата на Копейкин в чужбина е бил нещото, което е насочило службите да следят изкъсо дали между двамата няма връзка, защото колкото и да е странно в Германия и Испания за националиста са гласували десетки хиляди роми, които живеят в тези две държави. 


Сметката в България обаче, не излиза въпреки купените уж за Копейкин гласове и Божков си искал всички пари обратно, според разговорите между двамата прихванати от службите Божков се е изръсил над 5 милиона лева, за да вкара Копейкин в парламента. 


След тези разкрития вече става ясно и защо бивши ченгета свързани с БСП, но не харесващи Корнелия Нинова буквално наливаха в определени градове гласове на Копейкин, който пак не успя да премине бариерата и да влезе в парламента.

Ръкавици Нитрил Кутия 50 броя Защита от вируси Цвят: Черен Размер: М

Публикувахте от Маските The Masks в Четвъртък, 8 април 2021 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде