ИЗВЪНРЕДНО! Емили дрогирана на тротинетката, чака я затвор




Джендърът Емили, станал/а известна с рисковото си каране на тротинетка, е в „Пирогов” с охлузвания след удар в микробус, за който вече ви съобщихме. Оказа се обаче, че на мястото на инцидента полицаите са й направили тест за наркотици, който е дал положителен резултат. 

Предстои да излязат кръвните проби на щурата "мадама" и ако наличието на забранени вечества се потвърди, Емили може да получи между 1 и 3 години затвор. Това само по себе си ще предизвика правен казус, който може да стигне до Конституционния съд, защото не е ясно в заведение за мъже, или за жени ще трябва да изтърпи наказанието си.

Емили Йорданова стана популярна, след като беше заснета да "лети" с тротинетката си със 125 км/час.  В столичната „Пътна полиция“ тя обясни, че няма книжка, но не смята, че нарушава закона, защото го познава, а тротинетката, която кара, развива по-висока скорост.

През август тя катастрофира на столичното Околовръстно шосе, по което се е движила със 100 км/ч. Това сподели самата Емили във фейсбук: 

"Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!!", посочва тя.

Малко по-късно същия месец тя беше засечена отново да кара с близо 100 км/ч. Тогава Емили обеща, че ще поправи грешката си.


Коментари