Олигарха Гергов зове социалистите в Пловдив: Гласувайте за Канадеца и Радев, за да махнем Нинова







Корнелия Нинова е бясна на своя някогашен приятел Георги Гергов. И два пъти повече на президента, който създаде – Румен Радев.


Нинова надушила, че двамата работят срещу нея в Пловдив, където Гергов е всемогъщ, благодарение на свинаро-богаташкото си минало. Олигархът и негови шпиц-команди навестяват местни социалисти под тепетата и ги тормозят да гласуват за президентската партия на Румен Радев и Кирил Петков.



 

Обяснението за исканото предателство от социалистите е: След изборите трябва да свалим Корнелия Нинова, за да не влиза в коалиция с ДПС и ГЕРБ. Затова тя трябва да загуби драстично изборите. Махаме я, връщаме си БСП, правим Кирчо Добрев лидер и влизаме в управлението на държавата!


Част от притисканите социалисти на момента алармирали Нинова какво се случва в Пловдив. За момента обаче тя е безсилна да тръгне срещу Радев и Гергов, защото изборите са в неделя и всяко рязко движение от нейна страна може да потопи партията.


На костовата приватизаторка не й оставало нищо, освен да стиска палци, че няма цели структури на БСП в Пловдив да гласуват за партията на Кирил Петков под натиска на Радев и Гергов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде