Кирил Петков и Радев в далавера за 600 милиона лева! Започва ли проверка прокуратурата в ББР






Скандална схема за източване на Българската Банка за Развитие е на път да взриви държавата за пореден път само няколко дена преди изборите и ако досега зад всяка далавера седяха кръгове свързани с Герб и Борисов, сега се оказва, че зад тази схема седят Кирил Петков и назначилият го за министър на икономиката Румен Радев.

Източени са близо 600 милиона лева от капитала на ББР твърдят експерти и добавят, че Петков е лично замесен в схемата с източването, а в момента точно фирми през които е източена банката, масово разкешват пари за кампанията на "Продължаваме Промяната", новата партия на Петков и Василев които Радев така щедро хвали из цялата страна докато прави обиколките си с кортежа на НСО и води предизборната си кампания за президент.

Интересно е дали прокуратурата ще влезе веднага на проверка в ББР и дали ще се поиска свалянето на имунитета на Кирил Петков, който явно е участвал в схемата не само като принципал на банката, а и като лично посочвал през кои фирми да минат паричните потоци.

Очаквайте подробности.

Коментари

  1. Доста тъпо измислена партенка, дори не е мислена, а просто преписана отнякъде. Когато хвърляш партенки, поне се обоснови как и кой. Смешно блогче.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

КИТАЙ СЕ ИЗВИНИ НА СВЕТА: СЪЖАЛЯВАМЕ, НО ТАКОВА НЕЩО КОРОНАВИРУС НЯМА! БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗМИСЛИМ НОВИНАТА

Путин забранява на българите да влизат в Русия

Божков: Бях в Сърбия видях се със Сретан! Пеевски му се канят много хора, моят ред не знам дали ще дойде