ГЕРБ-кметица вдигна палат с 1260 лв. заплата! Откъде са парите на Румяна Самоковарева? (СНИМКИ)






Narod.bg подава сигнал до антикорпуционната комисия КПКОНПИ срещу кмета от ГЕРБ на пловдивското с. Крумово Румяна Самоковарева! Гербопитечката, която сама изрева, че заплатата ѝ от 1260 лева не стигала за тока на фамилията, живее в истински палат, лустросан именно след като Самокорварева седнала в кметския стол, гласи сигнал на чиновник от селската управа.

Така изглежда палатът на Самоковарева след като се нагушка с… власт

Преди една година и половина в неин пост тя се оплаква от високи сметски и ниска кметска заплата от 1260 лв., която не ѝ стига да си плати сметките. Да видим снимки на къщата ѝ една година след като става кмет и няколко години по-късно.

КАК СТАВА ТОВА СЪС ТАЗИ НИСКА ЗАПЛАТА, ПИТАМЕ КПКОНПИ???

Може би е спестявала, докато е работила като барманка преди да стане кмет или съпругът ѝ, казват, имал фирма и печелил добре? Печели добре от обществени поръчки (както в едно съдебно дело става ясно, че е участвал в изграждането на пенсионерския клуб селото) или подобни?

Преди да стане кмет, семейният дом на гербопитечката дремеше на груб строеж

Щом печели добре, може би нагледно си е попълвал данъчните декларации, плащал си е редовно данък печалба на фирмата и ще докаже произхода на парите, с които е построил този палат?

Няма лошо да имаш дом, но докога ще ни правят на будали! Това са хора от властта и те трябва да са за пример в обществото! Докога ще търпим подобни нагли хора да се оплакват от ниски доходи, а стандартът им на живот да ни кара да се питаме къде са разследващите органи, пита източникът на Narod.bg.

Докога хора ще влизат във властта хората боси и ще излизат обути в златни пантофи? Къде са органите, които трябва да разследват подобни личности?

Послепис: Притеснени сме и за идващата зима. Сметките ще са двойни, а кметската заплата почти същата като от миналата година!

НПО „Всички срещу корупцията с. Крумово“

Коментари